Maak kennis met Lisa!

Maak kennis met Lisa!

Lisa

mr. E.H.J. (Lisa) Finnema- Meindersma

Telefoon: 06- 42750510
KvK: 32137311
LVV registratie: VP – 2643

Als jurist, als ondernemer en (interim) manager ligt haar ervaring met name op het gebied van ondernemerschap, sociaal domein, aansturen en coachen van personeel, beleid & strategie, regelgeving en management in de breedste zin van het woord. Ze gelooft in gelijkwaardigheid en wederkerigheid om mensen tot hun recht te laten komen.

Ze is een generalist, analytisch en doelgericht, juist met het oog op en in samenspraak met de mensen en/of organisaties die onderdeel uitmaken van een proces of werkstructuur. Haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze een rol mag spelen in het samenbrengen van mensen en organisaties om een groter doel te behalen. Ze zoekt graag naar het eigenaarschap in mensen, heeft bewogenheid en wil toegankelijk en helpend optreden. Lisa heeft een breed netwerk en samen met betrokkenen zal zij zoeken naar de best mogelijke aanpak van meldingen van ongewenst gedrag en/of integriteitsschending waarbij de melders te allen tijde zelf de regie zullen houden.

Wil je graag meer weten?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Verhoogde productiviteit

Vertrouwenspersonen hebben een goede invloed op het ervaren van werkgeluk en dit heeft een positieve invloed op de productiviteit. 

Minder stress en gezondheidsvoordelen

Wij ontzorgen bij het creëren van  een sociaal veilige organisatie. Hierdoor ervaren werknemers doorgaans minder stress op het werk. 

Verbeterde klanttevredenheid

Gelukkige werknemers hebben vaak positievere interacties met klanten en collega’s. Dit kan resulteren in een betere klantenservice en hogere klanttevredenheid.